top of page

MEGLING

VELG DIN SALGSKANAL MED OMHU

Et av de beste rådene vi gir båteiere er å være svært nøye når man velger en megler ved et salg. Momenter som service, kundebase og kunnskap blir vel så viktig som salgserfaring når det gjelder båt, og vi mener at det er få - om noen - som kan måle seg med Kragstad AS her. Vi har en unikt bred og lang erfaring både fra båtmegling og båt generelt, og vi besitter en kundedatabase på 3 000 båtkunder i hele Norge. 

Vi skreddersyr en salgsløsning for den enkelte kunden etter behov og ønsker, og setter en klar fremdriftsplan for salgsprosessen. Hvordan vi annonserer din båt blir vi også enige om.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

BETINGELSER:

Kragstad AS tilbyr megling av båter for kunder, og vi megler årlig et betydelig antall båter i prisklassen fra 150.000,- til 10 millioner. Våre løpende oppdrag avertert på finn.no finner du her
 

Vi tar følgende honorarer:

 

6-10% av salgssum inkl mva. Minimum NOK 30.000,- + mva.
 

Inkluderer annonsering på finn.no og kragstad.no. Noen båter legger vi også ut internasjonalt på yachtworld.com.

 

Vi averterer også i båter på bannerannonser, og i trykte medier, netto kostnad for andel av annonse faktureres separat etter avtale.

 

Er avstanden langt fra Oslo belaster vi et etableringsgebyr for reise og foto, normalt NOK 5-10.000,- i tillegg.

Vi ønsker å ta egne bilder, og bruker sjeldent arkivbilder. Båten bør være ryddet og rengjort ved foto. 

 

Vi tar ikke på oss oppdrag vi ikke tror vi kan løse, og erfaringsmessig selger vi ca 90% av våre meglingsoppdrag i løpet av sesongen.

 

Vi gir en objektiv prisvurdering på hvert oppdrag.

Dersom vi ikke løser oppdraget, eller oppdraget sies opp, fakturerer vi 5.000,- inkl mva for bilder,  samt utlegg annonse på finn.no.

bottom of page